De behandeling  vindt bij ons plaats in de vorm van (gesuperviseerde) looptherapie. Looptraining is de meest effectieve behandeling gebleken, uit wetenschappelijk onderzoek. Samen met u streven wij naar optimale (zelf)regulatie van uw klachten en alle factoren die daarop van invloed zijn. Denk bijvoorbeeld aan leefstijladviezen en stoppen met roken begeleiding.
Door middel van looptraining en behandeling wordt gewerkt aan het verbeteren van de conditie en loopafstand en het verminderen van de pijnklachten. Weten wat we voor u kunnen betekenen of direct een afspraak maken? Neem dan contact met een van onze gespecialiseerde fysiotherapeuten op.
Wij zijn aangesloten bij ChronischZorgNet, een zorgnetwerk rondom o.a de behandeling van Claudicatio Intermittens. Binnen dit netwerk werken fysiotherapeuten, huisartsen en vaatchirurgen samen met het doel: transparante en hoogwaardige zorg voor alle patiënten met Perifeer Arterieel Vaatlijden in Nederland.

Vanaf 1 januari 2017 worden gedurende de periode van 1 jaar 37 behandelingen gesuperviseerde looptherapie (GLT) bij een ChronischZorgNet therapeut uit de basisverzekering vergoed voor patiënten met Claudicatio Intermittens (etalagebenen), die een verwijzing van de huisarts of specialist hebben. Dit wil zeggen dat deze groep patiënten geen aanvullende verzekering nodig heeft om een traject fysiotherapie vergoed te krijgen. Houd u er wel rekening mee dat dit dan wel verrekend wordt met uw eigen risico.

Zij helpen u verder

Jolanda van der Laan

Jolanda van der Laan

Fysiotherapeut / gespecialiseerd in Claudicatio, Reuma, Artrose.

BIG registratie: 59036680304
Tjalling Rous

Tjalling Rous

Fysiotherapeut gespecialiceerd in Dry Needling en Claudicatio Intermittens.

BIG registratie: 19913384104