Startpagina
 
  

Fysiotherapeuten helpen huisartsen

De Friese fysiotherapeuten blijven open voor het leveren van noodzakelijke zorg aan de patiënten  Daarnaast kunnen de Friese fysiotherapeuten de druk verminderen voor de huisartsen en ziekenhuizen.  

De zorg overname geldt in ieder geval voor 35 grote praktijken die vallen onder de Friese coöperatie van fysiotherapeuten en Fys'Optima Friesland. 

Mensen die bijvoorbeeld door hun rug zijn gegaan of hun knie hebben verdraaid, kunnen rechtstreeks contact opnemen met de fysiotherapeut. De fysiotherapeut kan – indien nodig – de huisarts inschakelen. De fysiotherapeut bepaald vervolgens welke zorg er nodig is voor uw herstel.

Er  wordt alleen een-op-een behandeld. Verder werken de fysiotherapeuten vanzelfsprekend met uitgebreide hygiëneprotocollen volgens de RIVM richtlijn. 

Afsluitend willen wij benadrukken dat wij te allen tijde vanuit onze professionaliteit zullen handelen. We zijn ons bewust van de enorme impact van het Corona-virus in de samenleving en gaan zeer terughoudend om met het leveren van zorg. We behandelen alleen daar waar zorg noodzakelijk is. 


Ontwerp & realisatie: BW H ontwerpers Volg ons op Facebook