Toegang tot onze wachtruimte op lokatie Tijsmaweg zoveel mogelijk met de lift. U hoeft dan niet via de toegang van de sportschool bij ons naar binnen. Ook kunt u de wachtruimte links boven aan de trap gebruiken. Wij halen u dan op.
Kan dit niet, dan kunt u zich altijd melden bij de balie van de sportschool.

Aandachtspunten voor uw als cliënt:
Alleen de patiënt heeft toegang tot de praktijk vanaf 5 minuten voor de afspraak. Begeleiders dienen buiten de praktijk te wachten om 1.5 meter beleid te kunnen handhaven.

Veilig naar de fysiotherapeut. Zó doe je dat.

Wat betekent dit voor uw behandeling

Eigenlijk niet zo veel. U kunt steeds op de normale manier behandeld worden. Er is geen advies om niet te behandelen of om juist (weer alleen) op afstand te behandelen.

Wij verzoeken u om uw afspraak te annuleren bij verkoudheidsklachten, hoesten/benauwdheid en/of geur- of smaakverlies als u niet weet wat de herkomst hiervan is. Wilt u dit telefonisch aan ons melden. Er zullen dan geen kosten in rekening gebracht worden voor de niet na te komen afspraak.

Wat doen wij allemaal weer?

  • We kunnen weer alle zorg leveren als voorheen. Hierbij worden nog steeds veilige en verantwoorde voorzorgsmaatregelen genomen om besmettingsrisico’s te beperken.
  • In geval van Corona besmetting of als u behoort tot de risicogroepen en u wilt niet naar de praktijk komen i.v.m. infectiegevaar dan is er de mogelijkheid van een telefonisch- of videoconsult voor zowel nieuwe klachten als voor klachten waarvoor reeds fysiotherapeutisch traject loopt. Op deze manier kunnen wij ook goede zorg leveren en in contact blijven met u.
  • Het werken in kleine groepen waarvoor zorg verantwoord is met in achtneming van de gestelde hygiëne eisen.


Heeft u vragen over ons Corona beleid dan vragen wij u bij voorkeur om via e-mail contact op te nemen. Dit kan via info@kalkdijkfysio.nl 
Telefonisch zijn wij eventueel bereikbaar op 058-2991379

Deze pagina wordt continu up-to-date gehouden, dus voor de laatste ontwikkelingen kunt u altijd op deze pagina terecht. Heeft u vragen of twijfels? Neem dan contact met ons gerust op.